Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Dét er den helt nye Focus og snart kan du opleve den på egen hånd.

Læs alt om den helt nye Ford Focus her

Den helt nye Ford Focus kan finansieres til kun 0.99% i variabel pålydende rente gennem Ford Credit! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ford Focus Trend Edition 1.0 EcoBoost 100 HK 5D
Finansieret via Ford Credit (eksempel ved variabel rente):
Bilens pris (inkl. levering 3.980 kr.): 198.345 kr.
Udbetaling: 39.669 kr.
Samlet kreditbeløb: 158.676 kr.
Løbetid: 84 mdr.
Månedlig ydelse: 2.213 kr.
Variabel debitorrente: 0,99%
ÅOP: 4,64% Bilen skal kaskoforsikres.
Samlede kreditomkostninger: 27.215 kr.
Samlet beløb der skal betales: 225.560 kr.

Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Rentesatserne gælder indtil 30/9 2018. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. 


DEN HELT NYE FORD FOCUS ST-LINE
DEN HELT NYE FORD FOCUS ST-LINE

Sportsinspireret design. Banebrydende stil. Tiltrækkende udseende. Forbered dig på at opleve den energi, spænding og opstemthed, du kan få med den helt nye Focus ST-Line.

DEN HELT NYE FORD FOCUS TITANIUM

Et imponerende udvalg af intelligente funktioner og smarte teknologier. Og et stilmæssigt niveau designet til at imponere. Forventer du høje standarder? Så gør dig klar til at møde den helt nye Focus Titanium. FordPass Connect-modemet sikrer desuden, at du kan nyde en køreoplevelse, der er forbundet som aldrig før.
DEN HELT NYE FORD FOCUS TITANIUM

DEN HELT NYE FORD FOCUS VIGNALE

Særlige luksuriøse kvaliteter og egenskaber.
Sofistikerede funktioner og teknologier.
Oplev det højeste niveau af design, kvalitet og håndværksmæssig udførelse i den helt nye Focus Vignale.
DEN HELT NYE FORD FOCUS VIGNALE

DEN HELT NYE FORD FOCUS ACTIVE

En stil inspireret af den rå SUV og med ægte Focus-køredynamik kombineret med alt det praktiske, fleksible og anvendelige du måtte ønske. Nyd det hele i den helt nye Focus Active.
DEN HELT NYE FORD FOCUS ACTIVE