Pierre Martin byder Tour de France velkommen med en gul Ford varebil

30-05-2022

Hos Martin Iversen glæder vi os til Tour de France kommer til Sønderborg d. 3. juli. 

Vi har gjort lidt ekstra ud af vores udsmykning i anledning af Tour de France kommer til Sønderborg, hvor man foran vores forhandler kan finde en gul Ford Transit Connect. Den gule Ford varebil har tiltrukket sig en hel del opmærksomhed både fra kunder, forbipasserende på Alsgade og lokale medier. 

Sønderborg er som målby for trejde etape af Tour de France ved at gøre sig godt klar til at byde rytterne velkommen. Der er blevet malet cykler i den gule Tour de France farve som er sat ude foran byens butiksvinduer. Og inde hos Martin Iversen finder du også 3 farvede potteplanter i Tour de France farver.

Pierre Iversen, der er 3. generation i familien og ejer af Ford forhandler i Sønderborg, fortæller ugeavisen, som har vist interesse for den gule Ford: "Jeg kunne ikke lige finde en gammel damecykel". Damecyklen kan findes andre steder i Sønderborg, men Pierre mente der skulle noget større til for at den også kunne ses i forretningen og hvorfor ikke benytte sig af en Ford som alligevel skulle til skrot. 

Kontakt osSe flere nyheder


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Martin Iversen Aps

Nyheder og events

Se nyheder fra Martin Iversen ApsAnmeldelser