Ford E-Transit er landet hos Ford Sønderborg - Book prøvekørsel

27-07-2022

Oplev den nye elektriske varebil fra Ford - Ford E-Transit kan prøvekøres nu.

Martin Iversen, Ford i Sønderborg, har som nogle af de første den helt nye Ford E-Transit klar til prøvekørsel - oplev den første elektriske varebil fra Ford – du kan godt glæde dig.


Ford E-Transit 100% elektrisk varebil med større lasteevne

Ford E-Transit er Fords nye og 100 % elektrisk varebil som sikrer emissionsfri leverancer for dig og din virksomhed. Med den nye Ford E-Transit får du en imponerende elektrisk rækkevidde på 317 km1) og samme styrke og råstyrke som med Ford Transit. 

  • Maks bruttonyttelast: 1758 kg 2)
  • Maks lastrum: 15,1 m

Læs mere om Ford E-TransitBestil en prøveturKontakt os


[1)]Baseret på fuld opladning. Den nævnte rækkevidde er for den bedst ydende variant, medium akselafstand, mellemhøjt tag Cargo Van, 390-serien og hastighedsbegrænset til 90 km/t. Målrettet estimeret rækkevidde gælder for en tilgængelig konfiguration (og er baseret på CAE-modellering ved hjælp af WLTP-testprocedure). Den faktiske rækkevidde varierer med forholdene såsom eksterne påvirkninger, køreadfærd, køretøjets vedligeholdelse, litium-ion-batteriets alder og tilstand.
[2)]Maksimal nyttelast varierer og er baseret på tilbehør og køretøjskonfiguration. Se etiketten på dørkarmen for et bestemt køretøjs bæreevne.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Martin Iversen Aps

Nyheder og events

Se nyheder fra Martin Iversen ApsAnmeldelser